Top
  • Slabire - Detoxifiere - Imunitate
  • QInvoices - program de facturare
  • Almontes - cu noi la inaltime
  • Cabana Barcaciu
  • Informatii Cazari
    Unitati de cazare in Romania

Unitati de cazare in Romania

hoteluri, moteluri, pensiuni, vile, cabane, apartamente, garsoniere, casute si camping

  Pachet FREE   Pachet PREMIUM
Maxim 8 imagini / unitate cazare Unitate pozitionata in functie de punctele achizitionate, dar intotdeauna in fata unitatilor gratuite
Administrare unitate de cazare  
Rezervari online Numar nelimitat de imagini pe unitatea de cazare
    Site de prezentare
  Detalii Detalii pachet   Detalii Detalii pachet
Preturi achizitie puncte
10
100
Informatii Cazari - unitati de cazare in Romania
QInvoices - program de facturare

1. Aspecte generale privind site-ul

SC NAR TECH S.R.L. va aduce la cunostiinta termenii si conditiile in care este permisa utilizarea acestui site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, avem rugamintea de a nu folosi serviciile oferite de site-ul www.informatii-cazari.ro.

1.1. Modificarea termenilor si conditiilor

Termenii si conditiile actuale pot fi schimbate de catre companie in orice moment, fara a fi obligata sa notifice in prealabil utilizatorul care beneficiaza de serviciile oferite prin acest site. Termenii si conditiile sunt facute publice utilizatorului pe site-ul www.informatii-cazari.ro. Dupa schimbarea acestora utilizatorul se considera ca accepta noile termene si conditii, daca acesta continua sa foloseasca serviciile furnizorului.

1.2. Drepturile de autor

Avand in vedere ca o mare parte din continutul acestui site este realizata de utilizatorii acestuia, pot aparea situatii prin care se pot incalca drepturile de autor. Informatii-cazari.ro nu isi asuma raspunderea pentru aceste incalcari, dar poate inlatura continutul semnalat, dupa ce este dovedit. Toate paginile, impreuna cu continutul lor sunt proprietatea informatii-cazari.ro. Utilizatorul are dreptul de a descarca anumite informatii de pe acest site in interes personal, dar cu efect non-comercial.

1.3. Securitate

Echipa site-ului www.informatii-cazari.ro nu poate garanta ca informatia transmisa catre utilizator, sau de catre utilizator folosind serviciile furnizorului poate fi in permanenta siguranta. Aceste informatii pot fi interceptate de terte persoane.

1.4. Publicarea continutului

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca detine dreptui de autor asupra materialelor incarcate sau publicate pe acest site, in format text sau imagine, sau ca este mandatat de catre cel care detine drepturile de autor de a publica continutul.
Utilizatorul este de acord sa raspunda de un eventual prejudiciu adus autorului sau dreptului de autor prin publicarea continutului.
Informatii-cazari.ro nu isi asuma raspunderea pentru materialul publicat.
Informatii-cazari.ro
are dreptul a de inlatura / modifica continutul care cauzeaza eventuale prejudicii tertilor.

1.5 LITIGII

Prin vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de site-ul www.informatii-cazari.ro, utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" prezentati. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC NAR TECH SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

2. Drepturile si obligatiile utilizatorului

2.1. Drepturi

Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la informatiile prezentate prin cest site. Utilizatorul poate fi informat periodic privind serviciile oferite de www.informatii-cazari.ro sau informatiile puse la dispozitia acestuia.

2.2. Obligatii

Site-ul va fi folosit de catre utilizator numai in scopuri legale, astfel:

- nu va transmite, publica, transfera sau va vinde orice continut ce apare pe acest site
- nu va folosi serviciile oferite pentru a transmite sau a receptiona materiale cu continul ilegal, obscen, imoral, amenintator sau defaimator
In cazul in care utilizatorul va incalca aceste conditii (voit sau nevoit) informatii-cazari.ro nu isi asuma respunderea in fata utilizatorului sau a unui tert.

3. Limitarea raspunderii SC NAR TECH SRL

SC NAR TECH SRL nu ofera urmatoarele garantii:


- toate erorile voi fi corectate
- serviciile vor fi furnizate cu sau fara erori
- serviciile vor functionat la timp, sau neintrerupt
- serverul care gasduieste serviciile este protejat prin antivirus sau firewall si orice informatie descarcata este nevirusata.

4. Reguli de confidentialitate

In urma folosirii dumneavoastra a serviciilor , SC NAR TECH SRL poate obtine informatii despre dumneavoastra, cum ar fi numele, prenumele, adresa, telefon, email. Aceste informatii vor putea fi folosite in scopuri asociate comercializarii serviciilor companiei, cum ar fi:

- procesarea cererilor sau a comenzilor dumneavoastra
- facturare
- prezentarea serviciilor catre dumneacoastra
- contactarea dumneavoastra, indiferent de modul ales(email, posta, telefon, fax)
- oferirea de eventuale reduceri sau beneficii

Email  
Parola  
 

Creaza cont nou
Recuperare parola